Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse för år 2014.

                                                         

(Från 01-01- 2014 till 31-12-2014). 

 

Året inledes med att rensa upp enorma mängder tång efter stormen Sven vilken hade fört in tonvis med tång, samt eroderade den norra sidan av hamnvallen och delvis något på den södra sidan vid de yttersta stugorna. 

Även förrådsbyggnaden blev vattenskadad där det blev ett stort arbete med att torka väggarna samt att bygga om till vattentåligt material invändigt. Klubben erhöll en mindre summa av försäkringsbolaget resterande arbete skedde ideellt med ombyggnaden av interiören i förrådet. 

Traktorn kom väl till pass när det gällde tångrensningen och i övrigt fick vi fylla upp de eroderade bitarna med flera lastbilar med natursten. 

Styrelsen har från och med den 8 april bestått av Bernard Colin,

Jan Carlsson,Rolf Söderstjärna, Conny Svensson, Torbjörn Nyrud, Thomas Lindh & Olle Berg. Ersättare har varit Kenth Sigfridsson, Ulf Broman, Bengt Persson & Carl Pregner. 

Lindeshamns Båtklubb har ca 350 medlemmar, hamnbassäng med 213 båtplatser, 41 stugor (röda) för uthyrning samt 21 tomter som hyrs ut till/för privata fiskebodar. 

Verksamhetsåret började med att årsmötet den 26 mars blev ajournerad pga en tolknings/missförstånd mellan valberedning och dåvarande styrelse.  

Årsmötet återtogs den 30 april och förflöt som vanligt i god Lindeshamns anda. 

 

Två styrelseledamöter hade avsagt sig omval, ordförande Sven Lindh 

och ledamot Leif Solvang. 

Valberedningens förslag till ordförande blev Bernard Colin samt fyllnadsval för Solvagn blev Thomas Lindh.

 Två nya ersättare blev invalda, Bengt Persson & Carl Pregner.  

I övrigt blev det omval på de ledamöter och ersättare som stod i tur för val. 

Avtackning av fd ordförande Sven Lindh fick ske i efterhand eftersom Sven inte var närvarande när årsmötet återupptogs och avtackningen ej kunde föregå som brukligt är. 

Under verksamhetsåret har klubbens styrelse haft möte månadsvis med undantag av juni, juli samt december. Kontoret/kansliet har haft öppet alla lördagsförmiddagar mellan kl 9-11enligt schema. 

Lindeshamns traditionella fisketävling blev en enorm succé med rekord av deltagare. 

Vinnare blev Patrik Nilsen, vi gratulerar till en prestigefylld inteckning i hamnens vandringspris. 

Tävlingsledningen Arne Hansson & Göran Wiktorin skall ha en stor eloge för väl planerad och genomförd tävlings/gemensamhetsdag.  

Som avslutning på dagen skall det ej heller förringas att dagen hade två utmärkta grillmästare i form av Conny Svensson & Anders Eklunds som gjorde avslutningen på dagen väl värd att vänta på. 

Den sedvanliga arbetsdagen/städdagen i juni som hade turen att föregå i ett bra väder och flöt på i mycket god och kamratlig anda samt som brukligt avslutades med en mycket trevlig korvgrillning. 

Under det gångna året har det ställts i ordning arbetsbänk, redskapscontainer med diverse redskap & verktyg samt dusch & tvätt/toalett utrymme.  

Halkskydd på bryggor har löpande monterats pga en del olyckor & tillbud. 

Klubbens skötsel har under det gångna året skett med delegerade samt ideella krafter vilket har fungerat utmärkt samt har detta gynnat klubbens ekonomi mycket mycket starkt vilket visar sig i resultat & balansrapporterna. 

 

Vi får hoppas på en god fortsättning i hamnverksamheten.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jonas Schöld | Svar 11.07.2015 17:10

Jag har fått min båt, en Uttern 560 / Yamaha 50 Hk stulen från plats 164 under den gångna veckan. Alla tips emottages tacksamt.

Martin | Svar 06.07.2015 12:38

Klärvoajans och lätt lösning av dina problem

Jag har följt loppet av astrologi, magi i Indien och flera andra länder och flera initieringar i olika kulter av V

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.07 | 21:29

Hej har pratat med några gubbar när vi var ute och cyklande vid eran hamn blev mycket intresserad av läget stugorna och hamnen tacksam för svar om stugor om de

...
16.07 | 22:24

Hej undrar hur stora stugorna är pratade med några gubbar i dag när vi cyklade förbi blev väldigt intresserad är från Småland pensionerad snickare som kan hjäl

...
24.06 | 09:48

Tyvärr vi har inte den servicen, prova ute i Borstahusens hamn, eller i Lundåkra hamnen

...
24.06 | 07:54

Planerar att sjösätta båten för en dags fisketur och undrar om rampen är tillgänglig för gäster och om de utgår avgift vid användning av rampen...?

...
Du gillar den här sidan